Spotkanie
opłatkowe.
Jak co roku
w pracy odbędzie się spotkanie opłatkowe dla wszystkich pracowników naszej
firmy. To taki sympatyczny zwyczaj, który
stanowi ważne wydarzenie w naszej małej społeczności od wielu lat. Mamy
wtedy poczucie, że stanowimy zgrany zespół, chcący z sobą dobrze żyć i
współpracować. To również doskonała okazja do podsumowania naszej całorocznej
pracy i wyciągnięcia wniosków z doświadczeń mijającego roku. Pada wiele
ciepłych słów, nagród i podziękowań. Spotkania odbywają się wręcz w rodzinnej
atmosferze, przy pięknie udekorowanym stole w pokoju socjalnym. Wszystkie
świąteczne akcenty nadają spotkaniom tą specyficzną aurę. Zazwyczaj na ten
wyjątkowy dzień przygotowujemy wspólnie
słodki poczęstunek.
Od kilku lat największą popularnością cieszą się wśród uczestników desery zrobione według przepisów proponowanych na stronie deseroteki Dr Gerarda. Wykorzystując słodkie produkty wspomnianej firmy, możemy w prosty sposób dokonać kulinarnego cudu. Dużą popularnością cieszą się desery typu: Bomby Mafijne i Karpatka dla leniwych. Oczywiście nie może zabraknąć niewielkich ciasteczek do przegryzienia. Doskonale nadają się do tego rurki cynamonowe i czekoladki Pasja o smaku wiśniowo – rumowym. Fundusze, które szef przeznaczył na przygotowanie spotkania zostaną racjonalnie i pysznie wykorzystane. Obowiązkami związanymi z przygotowaniem słodyczy dzielimy się po równo, co pozwala każdemu pracownikowi uczestniczyć
w przygotowywaniu spotkania opłatkowego. W ten sposób wszyscy jesteśmy ważni
i potrzebni. Nikt nie zostaje pominięty w hierarchii firmy. Lubię te nasze firmowe spotkania w klimacie świąt pachnących choinką i słodkimi wypiekami.
Od kilku lat największą popularnością cieszą się wśród uczestników desery zrobione według przepisów proponowanych na stronie deseroteki Dr Gerarda. Wykorzystując słodkie produkty wspomnianej firmy, możemy w prosty sposób dokonać kulinarnego cudu. Dużą popularnością cieszą się desery typu: Bomby Mafijne i Karpatka dla leniwych. Oczywiście nie może zabraknąć niewielkich ciasteczek do przegryzienia. Doskonale nadają się do tego rurki cynamonowe i czekoladki Pasja o smaku wiśniowo – rumowym. Fundusze, które szef przeznaczył na przygotowanie spotkania zostaną racjonalnie i pysznie wykorzystane. Obowiązkami związanymi z przygotowaniem słodyczy dzielimy się po równo, co pozwala każdemu pracownikowi uczestniczyć
w przygotowywaniu spotkania opłatkowego. W ten sposób wszyscy jesteśmy ważni
i potrzebni. Nikt nie zostaje pominięty w hierarchii firmy. Lubię te nasze firmowe spotkania w klimacie świąt pachnących choinką i słodkimi wypiekami.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz