poniedziałek, 26 marca 2018

„Książki czy Internet, to dopiero dylemat”

W czasach gdzie postęp technologiczny w bardzo wielu dziedzinach przewyższa wszelkie najśmielsze ludzkie oczekiwania, szczególnie w kwestii łączności, przesyłu i udostępniania wszelkich danych. Otóż mowa o literaturze kulinarnej mimo, iż książki z tej dziedziny są tak bajecznie piękne i kolorowe jest ich coraz więcej, ale mają bardzo nikłe szanse na zdominowanie Internetu tj. portali i blogów internetowych wyrastających jak grzyby po deszczu. Mianowicie za dominacją Blogów Kulinarno-Cukierniczych nad tradycyjną książką kulinarną przemawia wiele czynników choćby takich jak: funkcjonalność, szybki dostęp, łatwość dotarcia-znalezienia w krótkim czasie np. kilkunastu z pozoru takich samych przepisów i porównania ich. Dlatego polecam jako Pioniera w branży Cukierniczej Dr Gerarda promującego na swojej stronie internetowej https://drgerard.eu/ swoje Słodkie produkty jak również na kolejnej stronie „Wypieki od serca” https://drgerard.eu/przepisy promuje przepisy na Desery z wykorzystaniem swoich Słodkich produktów od najlepszych blogerek Słodkości. Dr Gerard na Facebooku https://www.facebook.com/drGerardPL/ jeszcze tego w kinie nie grali, ale za to w Internecie szerzy się współpraca Dr Gerarda z Blogerami na którą to zapraszam do uczestniczenia w tym niezwykłym Słodkim procesie rozwijania swoich zdolności umiejętności, a jakże również dzielenia się z innymi użytkownikami powyższej strony. Na dobry początek ja również chciałem podzielić się lineczką do Bloga i przywołać lato co prawda dopiero co wiosna zawitała ale na przepyszne Desery ani za wcześnie ani za późno, więc proszę bardzo https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2057606787814473&id=1397756397132852 i przy okazji mały konkursik dla chętnych. Powodzenia i Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz