Spód
-ciastka Christmas Bauble od Dr Gerard opakowanie
-50 g masła lub margaryny
-ciastka Christmas Bauble od Dr Gerard opakowanie
-50 g masła lub margaryny
Czekoladowy sernik
-750 g sera z wiaderka
-250 g czekolady deserowej
-150 g czekolady mlecznej
-200 ml śmietanki 30%
-2,5 łyżki kakao
-50 g cukru pudru
-szczypta soli
-ciastka Christmas Trees od Dr Gerard około 120 g
-750 g sera z wiaderka
-250 g czekolady deserowej
-150 g czekolady mlecznej
-200 ml śmietanki 30%
-2,5 łyżki kakao
-50 g cukru pudru
-szczypta soli
-ciastka Christmas Trees od Dr Gerard około 120 g
Polewa
-50 g czekolady gorzkiej
-50 g czekolady mlecznej
-100 ml śmietanki kremówki 30%
-50 g czekolady gorzkiej
-50 g czekolady mlecznej
-100 ml śmietanki kremówki 30%
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz