wtorek, 30 listopada 2021

„Zdrowe domowe ciastka zbożowe”

Od bardzo dawna wiadomo, że to co zbożowe i na dodatek z domieszką różnych ziaren choćby takich jak: słonecznik, sezam, siemię lniane jest bardzo zdrowe i wskazane w codziennej diecie każdego człowieka. Mam na myśli ciastka zbożowe, które zdobywają coraz większe uznanie w grupie ludzi doceniających zdrowe odżywianie. Czasy tak bardzo się zmieniły, powietrze coraz bardziej zanieczyszczone i w żywności również coraz więcej chemicznych zamienników w zamian za naturalne składniki, ale to nie znaczy, że każdy produkt, to sama chemia, albo sama natura. Świat idzie z postępem i wiele naturalnych składników do żywności posiada swoje chemiczne zamienniki i producenci żywności coraz częściej po nie sięgają. Kochani, niech każdy mówi co chce, bo każdy ma prawo do swojego zdania i ja od zawsze popierałem domowe wypieki najbardziej babci, a potem mamy, oczywiście nie zawsze wychodzą takie jak kupne, ale świadomość domowego i zdrowego ciasteczka mówi sama za siebie. Dr Gerard również mówi sam za siebie, gdyż kilkunastoletnia praktyka i doświadczenie przekłada się na ponad dwieście Słodkich produktów i ponad 30 krajów w których rozkoszują się takimi Słodyczami jak choćby: wafelki Pryncypałki w szerokiej gamie smaków, ciastka Alusie Aloha kokos i również ciastka pełnoziarniste i wiele innych Słodkich pyszności. Gdyby ktoś odstąpił od przyjętych reguł i postanowił zrobić coś dla siebie, ale i dla własnego zdrowia i zmienić coś w swojej codziennej diecie, to proponuję, co prawda nie własny, ale sprawdzony przepis na ciasteczka zbożowe z ogromną bombą mineralno- witaminową, samo zdrowie tzn. zdrowe ciasteczka. Polecam!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz