poniedziałek, 23 stycznia 2017

czekolada i pryncytorcik

Pryncytorcik i czekolada,coś o czekoladzie i o pryncytorciku.
Czekolada – wyrób cukierniczy sporządzany z miazgi kakaowej, tłuszczu kakaowego (masło kakaowe), środka słodzącego i innych dodatków. Według dyrektywy 2000/36/WE czekoladę definiuje się jako wyrób otrzymywany z wyrobów kakaowych i cukrów, który zawiera nie mniej niż 35% suchej masy kakaowej ogółem, w tym nie mniej niż 14% suchej odtłuszczonej masy kakaowej.Reklama pryncytorcika od Dr.Gerard.Okrągły pryncytorcik w idealny sposób łączy w sobie kruchość wafelka,słodycz nadzienia i wyrazisty smak czekoladowej polewy.Wybierz ciasteczko które chciałoby się chrupać na okrągło.Teraz w nowym pojedynczym opakowaniu.Zabierz je ze sobą i rozkoszuj się słodkim połączeniem wspaniałych smaków zawsze gdy masz ochotę.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz